MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

DOUCHE-BELEVENIS MET SHIFT

De beauty-wereld blijft verbazen. Onlangs maakte ik kennis met Shift Vitamin Shower Essence Filter uit Korea.

Shift Vitamin Shower Essence Filter is een cilinder die je aansluit tussen de douchekop en de doucheslang. Een fluitje van een cent. De cilinder bevat een pasta; een combinatie van een hele rij voedende vitamines, aloe vera en verzachtend waterontharder. Allemaal puik voor ons huid én haar dat gladder aanvoelt. Volgens de fans van het zachte, ontspannend geurige water is na het doucen het gebruik van bodylotion overbodig en zou het vitaminewater helpen in het geval van kinderen met eczeem. De geurstoffen zijn allergeenvrij.

Let’s try. En? Even denk je wat is dit voor malligheid, maar zodra je een heerlijke geur ruikt als een soort van aromatherapie en gelooft dat het water wordt gezuiverd van eventueel kalk, chloor en roest waardoor je huid en haar zachter voelen – wat daadwerkelijk ook zo is - dan ben je hooked!

Shift Exclusief verkrijgbaar via Haru Haru Beauty in Amsterdam en Rotterdam of via haruharubeauty.com. Shift set verpakt in cadeauverpakking €60. Alleen de Shift pasta €35 of €15 in mini-uitvoering voor op vakantie. Douchekop €18.