MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

GIORGIO ARMANI: PREMIUM LOTION

Acqua Pantelleria is de vernieuwde tonic in Giorgio Armani’s de  luxueuze  anti-aging huidverzorgingslijn Crema Nera Extrema lijn. Een ode aan de kracht van de natuur.

De verbeterde formule van de Acqua Pante lleria otion is verrijkt met het krachtige Reviscentalis complex, afkomstig uit de zeldzame myrothamnus flabellifolia plant, dat de huid ondersteunt de vrije radicalen, die huidveroudering veroorzaken, te bestrijden. Het  complex bevat ook vier  mineralen  –  magnesium,  natrium,  kalium en silicium die verwijzen naar de warme wateren rondom het vulkanische eiland van Pantelleria, een eilandje  met  een  ruig  landschap,  dichtbij  Sicilië, bekend als de favoriete bestemming van Giorgio Armani. Het eiland Pantelleria staat al meer dan vier duizend jaar bekend om de extreem vruchtbare en mineraalrijke vulkanische aarde, dat ook een zeer gunstige werking  heeft  op  de  plantengroei  in  deze  onstuimige bodem.

Je gebruikt dit naar bloemige geurnoten ruikende tonic ’s morgens als verkwikkende  ‘wake-up’  lotion over het hele gezicht. Vergelijk het gerust als een soort van ochtendauw op het gezicht.

Giorgio Armani Crema Nera Acqua Pantelleria €93. Via bijenkorf.nl armani.com