ACQUA DI PARMA’S NIEUWE GEUREN

Acqua di Parma voegde onlangs 2 nieuwe geuren toe aan de Signatures of the Sun collectie: Oud & Spice en Lily of the Valley.

Elk parfum uit de Signatures of the Sun-lijn tovert zonnige citrustonen - als de  vertrouwde Colonia-ingrediënten - tot een totaal nieuwe belevenis. Zo ontstaan verrassende geurervaringen die telkens weer een krachtige indruk achterlaten zoals het intens houtachtige Oud & Spice. Deze uiterst rijke geur telt oneindig veel facetten en is een ode aan het uitzonderlijkste en kostbaarste type oud, gedistilleerd uit hars van de Aquilaria-bomen.

En Lily of the Valley? Fris, groen en bloemrijk. Dat is de eerste indruk na een snuif van dit Eau de Parfum. Maar het houtige en kruidige karakter maakt het ook tot een mooie genderfree parfum. De topnoten zijn zwarte bes, grapefruit en bergamot, de hartnoten Lelietje-van-dalen, jasmijn, geranium en magnolia en de basisnoten zijn warme ceder en muskus. Wist je dat Lelietje-van-dalen is een typische lentebloem is en de eerste die in de lente bloeit? De geur is heerlijk subtiel.

Aqua di Parma, Lily of the Valley Eau de Parfum, Oud & Spice Eau de Parfum : 20ml, €89 / 100ml, €205 / 180ml, €257. Via Douglas.nl en debijenkorf.nl of acquadiparma.com

Vorige
Vorige

GUCCI EERSTE OOGSCHADUWPALETTE!

Volgende
Volgende

FILORGA PAKT RIMPELS AAN