MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

GUCCI EERSTE OOGSCHADUWPALETTE!

Ruim een maand na de introductie van Gucci Beauty’s nieuwe cushion foundation, onthult het Italiaanse merk het eerste oogschaduwpalet: Palette Beauté Des Yeux Floral. Wat een beauty!

We tellen maar liefst 12 tinten uitgevoerd in zacht satin, metallic en matte shades. Leuk detail, de kleuren zijn vernoemd naar verschillende bloemen en staan symbool voor liefde, sympathie, vreugde en geluk, net als de bloemen waarnaar ze vernoemd zijn.

Aansluitend bij Gucci’s visie op beauty, kun je met de hooggepigmeerde tinten verschillende make-up looks maken die jouw persoonlijkheid uit drukken. Aan de slag dus. Laat bijvoorbeeld je creativiteit de vrije loop met de Pink Floral Look kleurencombinatie. Neem de matte lichtroze 06 Eurosa Douce en blend deze zachtjes rondom de ogen voor een diffuse en uitgewaaierde look. Gebruik een blendborsteltje om de bovenste en onderste wimperrand te definiëren met de satijnen zachte lavendelkleur 12 Verveine Mauve. Houd de lijnen zacht door deze te blenden met de satijnen donkerpaarse 11 Passiflore Violacé, die de prachtige roze tinten van de combinatie naar voren brengt. Gebruik de matte ivoorwitte 05 Jasmin Blanc om grotere ogen te creëren met behulp van het licht door deze tint in het midden van het ooglid direct boven de pupil aan te brengen en te blenden met de 06 Eurosa Douce. Breng voor de perfecte ooglook meerdere laagje Gucci Mascara L'Obscur op de bovenste- en onderste wimpers aan.

Oja, het palette, met luxe goudkleurige rand, is een echt verzamelobject. Opvallend is decoratie met een op vintage geïnspireerd bloemenpatroon, wat terugkomt in de naam Flora. En laten we de spiegel niet vergeten.

Gucci Beauty Palette Beauté des yeux Floral, adviesverkoopprijs € 160. Via debijenkorf.nl