MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

MR.SMITH: DE PIGMENTS COLLECTIE

De Mr. Smith Pigments Collectie is eindelijk daar! Na twee jaar testen is het nu mogelijk om met een van de 7 kleuren je haarkleur te versterken, je kleur te behouden tussen de verfbeurten door, of helemaal los gaan met een nieuwe gekleurde fun look. Dat kun je laten doen in de salon, maar je kan ook zelf aan de slag!

Mr. Smith Pigments is volgens Creative Director Freda Rossidis geinspireerd op de bestseller Mr.Smith Blond, bedacht om bestaand blond te intensiveren en de ontsierende geel en kopertonen uit het haar weg te halen.

Renée, kleurspecialist en kapper van Formé, in The Gallery Studio Amsterdam werkt met het Australische Mr. Smith en noemt de pigmenten ‘als lipglow voor je haar.’ Ze noemt het ook een haarmasker, want Pigments, voeden, verzorgen en hydrateren ook je haar. Renée: “De kleuren zijn niet schreeuwerig, maar zacht en natuurlijk, en je kan ze onderling ook nog mengen. Ook zijn Pigments niet agressief zoals andere verfsoorten.”

De ingrediënten zijn vrijwel helemaal natuurlijk denk aan amandelolie, vanille, lavendelolie en de reparerende olie van de schil van de sinaasappel. Tarwe-eiwit zorgt voor een mooie glans. Alle Mr. Smith producten zijn Peta vegan gecertificeerd, en bevatten geen sulfaten, siliconen en parabenen.

Een belangrijk detail van de pigmenten is dat je geen lichtere kleur kunt creëren dan dat je al hebt - de producten versterken of maken je kleur donkerder en zijn ook geweldig voor het corrigeren van specifieke tinten.Het houtskoolpigment is ook ideaal voor grijs haar, en kan helpen bij het vervagen van grijstinten om een natuurlijke en frisse look te krijgen. Afhankelijk van de poreusheid van je haar, houdt deze kleuring 4 tot8 wasbeurten lang

Hoe thuis te gebruiken? Was je haar en breng de kleur van de keuze aan (na het aanbrengen van een donkere kleur meteen je handen wassen). Verdeel de kleurstof met een kam door je haar. Laat 2-3 minuten intrekken of voor een intens resultaat een kwartier. Vervolgens goed uitspoelen. De Pigments Collectie bevat genoeg mogelijkheden: Blond, Honey Blond, Strawberry Blond, Chestnut, Choclate, Charchoal en Ruby Red. De tint houdt circa 4 tot 8 wasbeurten.

MR.SMITH PIGMENTS COLLECTION. Informeer ook naar de Mr.Smith December Gift Packs. De kleurcollectie en schitterende haarverzorgingsproducten van Mr. Smith zijn verkrijgbaar via www.mrsmithhairecare.nl. Per stuk €46.