MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

BALMAIN: GEUR & GLANS

Haal het beste uit je haar met de Balmain Leave-in Conditioning Spray. Deze spray is een echte multi-tasker! Een maak kennis met Balmain Hair Perfume.

De Leave-in Conditioning spray hydrateert het haar en hoofdhuid, zorgt voor volume, glanzend haar en bevat een uv bescherming. De formule bevat zijde-proteïne en Argan-olie die ervoor zorgen dat de vochtbalans gestimuleerd wordt en dat de haarcellen optimaal vocht behouden. Ideaal voor droog, zwak en beschadigd haar. De spray is parabeen- en sulfaatvrij en is geschikt voor elk haartype

Naast dat het product de haren verzorgd, bevat de spray ook een heerlijke Balmain geur. Wist je dat die delicate geur ook is gevangen in een Hair Perfume? Het parfum verspreidt de geur van Balmain Hair Couture optimaal, en is eveneens verrijkt met zijde-proteïne en Argan olie. De geur die je ruikt is een mix van bloemen met jasmijn, roos, sering maar ook pittige kruidnageltwist. Warm en bedwelmend amber, sandelhout, witte musk en ceder zorgen de hele dag voor een subtiel ‘geurspoor’, bij elke beweging van je haar.

Hoe de Leave-in Conditioning Spray te gebruiken? Gebruik de spray op handdoekdroog haar en spoel het product niet uit.

Balmain Leave-in Conditioning Spray €33. Balmain Hair Perfume €95. Via debijenkorf.nl en De Bijenkorf Amsterdam.