GROEN DOEN MET KIKO

Net als veel beautymerken werkt ook het Italiaanse Kiko Milano (opgericht in 1997) aan een groene toekomst. Eerder lanceerden de Italianen Green Me, een alsmaar groeiende collectie met eco-beauty.

Green Me is vegan en  geformuleerd met een hoog gehalte aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Alle producten – zowel make-up als skin care - is geïnspireerd op mediterrane kruiden, olie, fruit en bloemen. De producten zijn verrijkt met amandel, olijfolie en de tijdloze geuren van kamille en bloemen als magnolia en gardenia. Green Me is niet alleen aangenaam voor de huid maar met recyclebare verpakkingen ook voor het milieu.

De prijzen zijn, zoals we gewend zijn van Kiko, heel schappelijk, denk aan een milde Cleansing Oil met kamille-extract en calendula voor €10,99. Voor het zelfde bedrag koop je de mooie Hightlighter in Gold Champagne voor een stralende glow met amandel, roosmarijn en infused met olijfolie. Ook de verzorgende Lengthening Mascara is van jou voor €10,99 en bevat verzorgende was gemaakt van het fruitige laurierbes. Andere verrijkende wassoorten gemaakt van rijst, kamille en zonnebloem.

Nieuw is het Green Me Eyeshadow Palette (€12,99). Verkrijgbaar in onder andere Festy Saffran 102 met 9 warme beige en bruintinten, een mix van metallics en creamy matte. De groene formule van de oogschaduw bestaat voor 93% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is verrijkt met biologische Arganolie, Katoenzaadolie en Avocado-olie. Expirimenten maar! Alle producten zijn uitgevoerd in zacht Prada-achtig groen.

Kiko Milano. O.a op Amsterdam CS en via kikocosmetics.com

Vorige
Vorige

DUO LAKKEN MET SALLY HANSEN

Volgende
Volgende

SCHITTEREN MET CTZN