MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

BIJENKORF BEAUTY ADVENTSKALENDER EN MEER...

De beauty adventskalenders liggen weer in de Bijenkorf. Wees er snel bij, want de prachtig gevulde exemplaren zijn zo weg.

Tel de dagen voor Kerst op feestelijke wijze af met een betoverende beauty adventskalender. Veel beauty kalenders zijn nu online te bestellen via de Bijenkorf. De collectie is heel divers. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige kalenders van duurzame beauty-merken waaronder Kiehl’s en Dr. Hauschka of kalaneders vol met letterlijk schitterende make-up en skin care van Charlotte Tilbury. Maar er zijn ook geurige adventskalenders van Acqua di Parma en Diptyque.

Én laten we de eigen beauty adventskalender van de Bijenkorf niet vergeten, met een hebberig makende mix van 25 van merken als Hourglass, Ilia, Maison Francis Kurkdjian en Dr. Barbara Sturm. De kalender is in beperkte oplage verkrijgbaar en kost €99, dat is een schijntje van de inhoud!

Bezoek de Bijenkorf ook voor de gloednieuwe kerstafdeling met een rijk aanbod aan ornamenten, ballen, slingers en lichtjes verkrijgbaar in diverse thema’s zoals Handarbeid; met veel ambachtelijke productie en vintage materialen, Alledaagse Glorie; waarin kleine geluksmomentjes tot uiting worden gebracht en Onmisbare Ornamenten met ludieke versieringen die uiteen lopen van sushi en donuts tot game controllers en lipsticks

Ook is er een ruim assortiment aan speelgoed, cadeaus en delicatessen (marsepein! chocoladeletters!)  voor de mooiste tijd van het jaar. Veel aandacht is er voor duurzamere materialen en initiatieven, waaronder de serviesverhuurservice The Table. En of dat handig is, en vooral heel duurzaam.