ULTIEM NUDE VAN SISLEY

De perfecte foundation? Die is onzichtbaar. Sisley gaat de uitdaging aan met Phyto-Teint Nude, een foundation voor een stralende, make-uploze dekking. Hoe dan?

In zijn gedicht ‘Ode to a Beautiful Nude’ viert de Chileense dichter en Nobelprijswinnaar Pablo Neruda unieke schoonheid die bestaat uit ‘levend licht’. In de beautywereld is de naturelle ‘no make-uplook’ een schoonheidsstandaard geworden. Een schoonheid die staat voor natuurlijk en moeiteloos.

Phyto-Teint Nude van Sisley. Juwelen Cartier - Clash Collectie.

Foto Martijn Senders. Mua Liselotte van Saarloos voor Sisley Paris.

Baanbrekend is Phyto-Teint Nude, Sisley’s nieuwe vloeibare foundation met een formule gebaseerd op water. Dat laatste is bijzonder, want klassieke ‘nude’-foundations zijn bijna altijd watervrije formules, terwijl de werkzaamste stoffen juist oplosbaar zijn in water.

De formule van Phyto-Teint Nude kan meer verzorgende ingrediënten opnemen dan watervrije formules. Omdat de formule van Phyto-Teint Nude water aantrekt én vasthoudt, blijft de foundation mooi zitten en dat zorgt dat de huid gehydrateerd blijft. Reflecterende mica-kristallen zorgen voor een egale teint met een subtiele satijnzachte nude finish en een gezond glow-effect. Verder doet deze innovatieve foundation haar werk door snel in de huid te trekken en kleine onregelmatigheden te vervagen.

Phyto-Teint Nude bestaat in 18 tinten met 3 verschillende ondertonen: Cool, Neutral en Warm. Met voor de lichtste huid onder andere Snow (Neutral). Medium tinten zijn Natural (Cool) en Cinnacom (warm). Het donkerst zijn Caramel (Neutral) en Cappuccino (Cool). Qua intensiteit zijn er 8 levels van 000 tot 8.

Sisley Phyto-Teint Nude. 30 ml€74,50.Verkrijgbaar bij de geselecteerde luxe parfumeriespeciaalzaken en de Sisley-counter in de Bijenkorf Amsterdam. www.sisley-paris.nl

Vorige
Vorige

FOREO’S HOME SPA

Volgende
Volgende

BIJENKORF BEAUTY ADVENTSKALENDER EN MEER...