MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

FOREO’S HOME SPA

Bekroond, bejubeld én ja, terecht. Als Filip Sedic bijna tien jaar geleden FOREO lanceert moet hij voorvoeld hebben dat beautytech de toekomst zou worden op het gebied van huidverzorging. Het succes van zijn mooie beauty-tools is dat ze werken op T-sonic pulsaties. De T staat voor Transdermaal, en dat betekent dat de golvende pulsaties diep in de huidlagen doordringen en onder andere de bloedstroom stimuleren.

De afgelopen jaren ontwikkelde het Zweedse skin-techmerk een innovatieve collectie microstroom-apparaten die masseren, exfoliëren, verstevigen en zorgen voor een glowy huid. Maar dé echte troef is dat ze huidproblemen oplossen, denk aan onzuiverheden, wallen of grove poriën. Hiervoor zijn de tools ideaal.

Foreo in Mirror Mirror magazine. Foto: Martijn Senders

Aanrader is de 6-minuten gezichtsbehandeling, een combinatie met 3 verschillende FOREO’s: UFO 2, BEAR en LUNA 3. Begin met de laatste, en ervaar hoe zachte masserende en reinigende ‘haartjes’ van siliconen in combinatie met wat water en een Micro-Foam Cleanser in 1 minuut overtollig talg en dode cellen verwijderen. Daarna pakt BEAR in 3 minuten met microstromen de gezichtsspieren aan met als doel een stevige, heldere huid met minder lijntjes en rimpels. De afsluiter van deze ontspannende ‘home spa’-behandeling – én kers op de taart – is UFO 2 die in 2 minuten 4 technologieën (T-Sonic pulsaties, LED-lichttherapie, Cryotherapie en Thermotherapie) kan combineren. Een voorbeeld: UFO 2 stimuleert via rode LED-lichttherapie (in 8 golflengten) de aanmaak van collageen voor een stevige huid. Met hydraterende maskers geef je de UFO 2 behandeling extra kracht. Er zijn maskers met Coconut Oil, verfrissende Manuka Honey, of verstevigende Acia Berry.

Handig is dat elke FOREO gepersonaliseerd kan worden via de app. Bij LUNA 3 kun je instellen hoe lang je cleansing-routine mag duren. Het maximum is 2 minuten. Ook kun je de intensiteit instellen, van stand 1 tot 16. Nog een ontdekking is de massagemodus aan de achterkant van LUNA 3 voor doelgerichte massages, zoals Mouth Magic voor het verstevigen van de kaaklijn.

De beauty-tools zijn te koop in zachte kleurtjes en corresponderen met specifieke huidtypes. Zo is de versie in Barbapapa-roze geschikt voor de normale huid en is de paarse variant aangenaam voor het meer gevoelige huidtype.

Luna 3 mini €159, Luna 3 €199, Ufo 2 €279, Mini Bear €199, Bear €299. Ufo 2 maskers per 6 €19,99. Te koop via Debijenkorf.nl, douglas.nl en Foreo.com. Extra tips via IG Foreo_Netherlands