BON PARFUMEUR VOOR HANDEN

Ontdek de The New Body Collection met heerlijke handcrèmes en lekkere stukken zeep van Bon Parfumeur, verpakt in een mooie cadeaudoos. Inclusief parfum, maar ook los te koop. De handcrème en de zeep zijn gemaakt van 98% en 90% natuurlijke ingrediënten.

Het Franse Bon Parfumeur richt zich met spannende geuren op de meer nieuwsgierige parfumliefhebbers. Onlangs lanceerden ze The New Body Collection met als uitgangspunt hun bestsellers 003, 101 en 801 als vaste zepen en handcrèmes voor zachte geparfumeerde handen. De handcrème formule is verrijkt met biologische Aloë Vera en biologische Shea Butter. De crèmes hebben een lichte formule en trekken snel de huid in. De geparfumeerde zeep is verrijkt met Franse, biologische Camelina plantaardige olie en laten net als de crèmes eengeurspoor achter, de hele dag lang.

Onze favoriete handproducten uit de 101-lijn, is Rose, met roos en warme witte ceder. Het is een geur die de koningin der bloemen benadrukt, de Damascus Roos, met een vleugje kardemom dat zorgt voor een verkwikkende werking. In het hart accentueren, zoete erwten en lelietje-van-dalen de bloemige tonen. Op de achtergrond zorgen musk en witte ceder voor een donzig, poederachtige zachtheid, terwijl patchoeli karakter geeft aan de geur. Pittiger dan Rose maar even onweerstaanbaar zijn de handproducten 003 met yuzu, viooltjes en vetiver. De 801 handproducten zijn als een frisse zee spray met zee spray, ceder en grapefruit.

Probeer ook (uit de 301-lijn) het bedwelmende eau de parfum Ambres & Épices met amber en santal. Een heerlijke, comfy wintergeur.

Bon Parfumeur Paris. Handcrème veriijkt met biologische Aloë Vera €12. Vaste zeep verrijkt met biologische Camelina olie €14. Eau de Parfum Ambres & Épices €38. Via debijenkorf.nl

Vorige
Vorige

IT'S A 10: HAAR BOOST

Volgende
Volgende

WELEDA’S WINTER