BRUIN MET BARE BY VOGUE

Zelfbruiningsmerk Bare is opgericht door Vogue Williams. De collectie bestaat uit mousse, lotions, instant zelfbruiners en nu ook zelfbruiner gezichtsmists die je huid laat stralen. De producten zijn vegan, cruelty-free, streeploos en bevatten geen nare chemische geur.

Bare Self Tan Foam - Medium zorgt voor een subtiele gloed. Deze Foam is geschikt voor een lichte tot medium huidtint. De formule bevat enkel natuurlijke ingrediënten en eiwitten om de huid te verbeteren. Daarnaast geniet je natuurlijk van je mooie gebruinde huid. De huid blijft soepel, zacht en stevig dankzij ingrediënten als gojibes, havermout, kamille, granaatappel en grapefruit. De geur is heerlijk fris en fruitig. Je kunt ongeveer 5 tot 7 dagen genieten van de egale bruine kleur. Houd wel rekening met een ontwikkeltijd van 6 tot 8 uur.

Hoe te gebruiken? De Foam is gemakkelijk en snel aan te brengen op de huid met de Luxury Tanning Mitt. Maak cirkelvormige bewegingen op een schone, droge huid. Je merkt dat het product snel opdroogt. Het restant kun je aanbrengen op de droge plekken van het lichaam, zoals ellebogen, handen en voeten. Na de inwerktijd verwijder je het product met warm water en dep je het lichaam droog. Wil je toch graag een intensere gloed dan kun je na 30 minuten opnieuw het product aanbrengen op het lichaam. Ook tijdens de zwangerschap is het toegestaan om de Bare Self Tan Foam te gebruiken.

Extra tip: Scrub 24 uur van tevoren het lichaam met de Luxury Exfoliating Mitt voor een egaal, gladder resultaat. Ook is de Bare Self Tan Foam verkrijgbaar in Dark en Ultra Dark.

Bare Self Tan Foam €21,75 via barebyvoque.nl en €22 via debijenkorf.nl en De Bijenkorf Amsterdam.

Vorige
Vorige

ROZIGE WANGEN MET PIXI

Volgende
Volgende

INTENSE OOGOPSLAG MET SISLEY