SCHOON MET KÉRASTASE

Nooit meer een vettige hoofdhuid! Breng de hoofdhuid in balans met de nieuwe haarverzorgingsproducten van de Kérastase Spécifique lijn voor een vettige hoofdhuid. De collectie bestaat uit een shampoo, haarmasker en een haarkuur. 

De Kérastase Spécifique Bain Divalent shampoo bevat B6 en Aminozuur. Bain reguleert de talgproductie van de hoofdhuid en vermindert de geur. De hoofdhuid wordt gereinigd en gezuiverd. Bain zorgt voor de juiste balans tussen de vettige aanzet en de droge lengtes. De haarvezels worden gevoed zodat de zachtheid en glans van het haar weer terug komt. Je zult merken dat het haar veel gezonder en frisser oogt. 

Wil je het ultieme resultaat behalen? Gebruik de Kérastase Spécifique Bain Divalent Shampoo in combinatie met de Kérastase Spécifique Rehydratant Haarmasker. Het masker bestaat uit een lichte gel die het hydratatie niveau van het haar onmiddellijk in evenwicht brengt. Door het masker in combinatie met de shampoo te gebruiken wordt het haar tot 82% beter ontwart en dus intens gehydrateerd. Laat het masker 5 minuten intrekken en je kan genieten van heerlijk zacht en glanzend haar. Alsof je net van de kapper komt! 

Door één keer in de week Kérastase Spécifique Argile Équilibrante Haarkuur te gebruiken krijgt het haar een detox behandeling. De haarkuur bevat Kaolin clay die de hoofdhuid verstevigd, intens reinigt en vervuiling en onzuiverheden worden verwijdert. Doordat er menthol in de formule verwerkt zit wordt de hoofdhuid verfrist en lichtelijk verkoelt, Heerlijk!

Gebruik de haarkuur een keer in de week in plaats van de Bain Divalent. Je hebt maar een beetje nodig aangezien de formule heerlijk schuimt. Vervolg de haarroutine met de Kérastase Spécifique Masque Rehydratant.

Kérastase Spécifique Bain Divalent shampoo € 27 - Kérastase Spécifique Rehydratant Haarmasker €46 - Kérastase Spécifique Argile Équilibrante Haarkuur €46 via douglas.nl en de Douglas Parfumerieën. 

Vorige
Vorige

  3-in-1 MOISTURIZER VAN MORPHE

Volgende
Volgende

MAISON REBATCHI: JASMIN SATIN