ROMANTISCH MET MISS DIOR

De nieuwe Miss Dior Eau de Parfum campagne al voorbij zien komen? Dior promoot de nieuwste bloemengeur wederom met de Amerikaanse actrice Natalie Portman. ‘Wake-up’,  zegt Portman, vervolgens geniet ze buiten in een overweldigend bloemenveld. De begeleidende song ‘Cry Baby’ is hartverscheurend mooi – en een echt oorwurm – en werd al eerder vertolkt door Janis Joplin in 1970. Mooie campagne!

“Al onze zintuigen worden geprikkeld door de sensualiteit van het nieuwe bloemenboeket van de nieuwe Miss Dior Eau de Parfum. De geur viert de fluweelzachte en sensuele rozen - geaccentueerd door frisse lelietje-van-dalen en kruidige pioenroos - omhuld met poederachtige iris, ”aldus Dior parfum-créateur  François Demachy.

Miss Dior is sinds 1947 een van de pijlers van Maison Dior. De nieuwste Eau de Parfum is bedwelmend maar ook zoetfris met centifoliaroos en peperachtige geurnoten. Het Eau de Parfum is subtiel verrijkt met noten van frisse lelietjes-van-dalen, een pioenroos akkoord gecombineerd met een noot van abrikozen en een poederachtige noot van de eigenzinnige iris. Het hart van de geur is zacht als fluweel.

Origineel detail, en natuurlijk een verwijzing naar het modehuis is de haute couture strik om de ‘hals’ van de flacon, gestrikt van poignard-stof. Op de bodem van de rechthoekige flacon is het iconische pied-de-poule-motief van Miss Dior in het glas gegraveerd. Pure luxe en zo romantisch.

Dior. Miss Dior Eau de Parfum 100ml €143. Dior.com

Vorige
Vorige

NAÏF: BLIJ MET PLASTICVRIJ

Volgende
Volgende

AVÈNE VOOR DE GEVOELIGE HUID