MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

DIOR: HOLIDAY LOOK

Met Dior’s nieuwe The Atelier of Dreams collectie kom je mooi de feestdagen door. Om die feestelijke dagen – en alle dagen natuurlijk - uitbundig te vieren brengt Peter Philips, creative & image diretor van Dior Make-up een ode aan Maison Dior. Het modehuis aan de Avenue Montaigne waar Dior’s geschiedenis voor het oprapen ligt.

Op het 5 Couleurs Couture palet staat een gedetailleerde weergave van de pui van de Dior boutique. Het palet - collectors item! - is verkrijgbaar in 2 nieuwe combinaties. In het Atelier Doré palet is fonkelend goud omringd door satijnachtige beige, twee fluweelachtige bruintinten, roodbruin en koperbruin. Bij House of Dreams zijn rondom glinsterend zilver vier tinten geschakeerd: een satijnachtige perziktint, oudroze, diep taupe en mat bruin.

Een van die eerste lipsticks die Christian Dior lanceerde in de fifties was Rouge Dior, deze geweldige creatie is inmiddels legendarisch en gaat met de tijd mee. Dit keer is de huls versierd met de gevel van de Parijs Dior boutique, de stift zelf is voorzien van het CD-logo. De formule bevat verzorgende bloem-extracten en is long-lasting. Ontdek een van de vijf 5 nieuwe tinten waaronder Pink Rose (parelmoerachtige roze met een vintage feel) of voor de iconische Dior 999, nu met een fluweelachtige finish.

Je maakt je make-up look af met Diorshow 24H1 Stylo, een potlood met een romige textuur waarmee je bijvoorbeeld een strak lijntje langs de bovenste wimperrand kan trekken. Rouge Blush is een warme koraaltint met een vleugje roze voor een feestelijke look. Kleur je nagels met een van 2 nieuwe Diorific Vernis tinten, het intense rood 862 Poppy of het donkerrode 992 Corolle. De topcoat 001 Bouton d’Orzorgt voor de finishing touch dankzij de gouden en platina zilveren glansdeeltjes. Helemaal party-proof!

Dior The Atelier of Dreams 5 Coleurs Couture €65,99, Diorshow 24H Stylo €29,50, Rouge Dior €45, Rouge Blush €51, Diorific Vernis (862 Poppy, 992 Corolle) €28,50, Topcoat €28,50. Via Dior.com