MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

SMART MET OOLABOO

Oolaboo is een Nederlands cosmeticamerk opgericht door Richard en Jeroen Wilmink. De huidverzorgingsproducten bevatten zoveel mogelijk natuurlijke en actieve ingrediënten die van nature ook in onze voeding voorkomen.  

Het Oolaboo Smart Aesthetics No Wrinkle Serum zorgt voor een zichtbare jongere uitstraling. De rimpels worden opgevuld, de huid voller en steviger. Gebruik je Botox en/of fillers? Dan kan het Smart Aesthetics Serum voor ondersteuning dienen. Mocht je geen gebruik maken van injecties dan is dit serum een goed alternatief om je gebruikelijke anti-aging routine aan te vullen. De textuur voelt fris en plakt niet. Bij het opdoen van het serum ervaar je een frisse geursensatie. Heerlijk om de dag mee te beginnen of te eindigen! Het serum trekt snel in en de huid voelt snel strakker aan. Hoe te gebruiken? Gebruik het iedere ochtend en avond op een gereinigde huid. Breng het dun en deppend aan op de voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, fronslijnen en expressielijnen. Niet inmasseren! Vergeet ook de hals en decolleté gebied niet! Breng vervolgens de crème aan.

Oolaboo heeft het Aquam Servo Project opgericht waarbij ze een steentje bijdragen aan schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Wist je dat één verkocht Oolaboo product gelijk staat aan 1 liter schoon drinkwater?

Oolaboo Smart Aesthetics No Wrinkle Serum €79,95 via oolabooshop.com