MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

HUID-EXPERT LANCEERT LABAREAU

Er is een nieuw Nederlands beautymerk, opgericht door Lindsay van de Looij, huid-expert en oprichter van boutique kliniek Bloy Institute in Amsterdam.

Na meer dan 20 jaar ervaring met verschillende huidtypes-, aandoeningen en skincare producten ontwikkelde Lindsay Labareau een luxe anti-aging-lijn, iets wat volgens haar ontbrak in het wereldwijde skincare assortiment. Labareau bestaat uit 8 anti-aging producten: The Cleanser, The Toner,

The AHA Peel, The Day Formula, The Night Formula, The Volume, The Uplift en The Protector. Kortom alles voor een volledige beautyroutine en een gehydrateerde, stralende en volle huid. “Iedere dag een gevoel waar je niet meer zonder wil,” zegt Lindsay van der Looij.

Labareau zorgt voor een vermindering van rimpels, lijntjes en kleinere poriën. De huid zal er gladder, voller en steviger uitzien. Het geheim is de toevoeging van de meest hoogwaardige kwaliteit collageen én de nieuwe unieke SAXZ-12®️-technologie, geformuleerd met krachtige, hoog geconcentreerde ingrediënten die de huid verjongen en de eigen anti-aging capaciteiten van de huid stimuleren. De 8 luxe anti-aging skincare producten van Labareau zijn op elkaar afgestemd en voorzien ieders huid daarom in al haar behoeftes.

Labareau. De skincare lijn is exclusief verkrijgbaar op www.labareau.com en bij BLOY Institute. Prijzen liggen tussen de €69,- en de €379