MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

DE EYETALLICS VAN TRINNY LONDON

De Trinny London Eyetallics-collectie is uitgebreid met nieuwe tinten. Of de metallics nu afzonderlijk worden gedragen voor een instant effect of gelaagd met een complementaire Eye2Eye-kleur voor diepte, deze nieuwe Eyetallics zijn party-proof en hipperdehip en laten je ogen shinen.

Eyetallics zijn bekend omdat ze een maximaal effect creëeren met minimale inspanning. Speciaal voor The Holiday Season, breidt de iconische metallic collectie uit met vier nieuwe tinten voor extra glamour. Eyetallics zijn veegvast en long-lasting dankzij de rijke, hoog gepigmenteerde formule voor een krachtig kleurresultaat.

De nieuwe Eyetallics zijn geïnspireerd op de Romeinse godinnen van Italië zoals Aurora, de godin van de dageraad, voor een gouden perzikkleurige glans. Persephone, naar de godin van de lente en bloemen, zorgt voor een peacock groene glans. Harmonia, geïnspireerd op de godin van harmonie en eendracht, komt in een zachte metalen rozenkwarts shimmer. Aphrodite, de godin van de vruchtbaarheid en de liefde, is ‘vertaald’ in een metallic gesmolten aubergine kleur.

T-Tip: 1. Breng de Eyetallic in kleine streken aan met aan met de vinger. 2. Om de intensiteit van te kleur op te bouwen, breng je voorzichtig in tikkende bewegingen meer product aan op de ogen. 3. Breng laagjes aan over Eye2Eye-kleuren, om eindeloze combinaties te maken en diepte en dimensie te creëren.

Trinny London Eyetallics. €25 via www.trinnylondon.com