AIRBRUSH EFFECT MET MAX FACTOR

De hele dag een mooie teint met de Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation met Airbrush Finish. Deze vegan foundation is een primer, concealer en foundation in één en beschikt over een SPF 20.

Facefinity geeft een mooie dekking: oneffenheden, donkere kringen en kleurverschillen zijn in een handomdraai te bedekken. Het resultaat is een matte maar stralende finish. Doordat de foundation over Flexi-hold™ technologie beschikt zorgt het voor ultieme comfort bij het dragen van de teint. Deze foundation is waterbestendig, zweetbestendig en bestand tegen aanraking.

Hoe te gebruiken? De foundation kun je met de vingers of met een foundationkwast aanbrengen. Voor een airbrushed effect kun je wat fixeerspray op een beautyblender spons sprayen en over de teint heen stippelen. Je drukt als het ware de foundation beter in de huid en dit zorgt voor een mooi egaal effect.

Tip: voor een licht-schaduw effect kun je contouren met foundation door gebruik te maken van 3 tinten foundation om licht -en schaduw reflecties te weergeven. Fixeer vervolgens de look met setting spray of fixeerpoeder.

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation €17,99 via etos.nl en de Etos drogisterijen.

Vorige
Vorige

LASH2BROW DUO-PRODUCT VAN TRINNY LONDON

Volgende
Volgende

PERFECT GEDEKT MET NARS