MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

LASH2BROW DUO-PRODUCT VAN TRINNY LONDON

Na vier jaar van ontwikkeling is ie er dan: de Lash2Brow van Trinny London. Dit handige product met twee uiteinden - een mascara en een getinte wenkbrauwgel – laten je ogen stralen in een handomdraai. Oprichter Trinny Woodall vertelt via Zoom vanuit Londen.

MIRROR MIRROR: Goed idee dit duo-end product in één handige verpakking!  

TRINNY: Het is nieuw product, erg spannend, dit wilde ik al vier jaar. Natuurlijk iedereen heeft al een mascara, maar ik wilde een essentieel product dat niet van je wimpers ‘afvalt’, of vlekt of wimpers uitdroogt maar juist hydrateert. Als je je wimpers hebt gedaan, draai je de Lash2Brow om, en werk je je wenkbrauwen bij. Veel vrouwen kijken trouwens niet echt om naar hun wenkbrauwen.  

MIRROR MIRROR: Ze kennen ‘de power van de brow’ niet?

TRINNY: Klopt. Terwijl ze zo belangrijk zijn voor het ‘framen’ (het vormgeven) van je gezicht.  Ga even met de browgel over je wenkbrauwen en het resultaat is een natuurlijk uitziende wenbrauw. Vééél mooier dan getatoueerde wenkbrauwen of met potlood getrokken wenkbrauwen.

Bij het goed aanbrengen van make-up gaat het om voorlichting. Met voor en na voorbeelden. Dat werkt. Ik kijk dan goed en zoek de belangrijkste focus in iemands gezicht, naar aanleiding daarvan werk ik de wenkbrauw bij. Onlangs hielp ik een vrouw met degelijke wenkbrauwen,  de browgel zorgde voor een natuurlijk uitziende effect.

MIRROR MIRROR: Waarom duurde het ontwikkelen hiervan maar liefst vier jaar?

TRINNY: Aanvankelijk was er iets mis met de verpakking, de zilveren tekst viel er af en bij het uitrekken van het borsteltje kwam te veel product eruit. Het gat was te wijd. En ik had 60.000 euro liggen aan product, veel geld! Het was een lastige beslissing, maar ik besloot om alles te vernietigen. En begon opnieuw. Daarom duurde het zo lang. Goede mascara bestaat uit een stopper – zodat je overtollige mascara er niet met een tissue af hoeft te halen, een borstel en formule. Het gaat om die mix.

MIRROR MIRROR: Je hebt meedere multifuncitonele producten, waarom hecht je hier zo aan?

Omdat we niet allemaal zeeën van tijd hebben. En ik wil het zelfvertouwen van vrouwen winnen…dat iedereen goed kan werken met mijn producten en niet per se een make-up expert hoeft te zijn. Bij een 2-in-1 product voel je je als een expert. Dat is psychologie. Met een duo-product hoef je namelijk niet met meerdere producten in de weer. Je denkt echt: “ha ik kan het, het is eenvoudig”. Van het aanbrengen van  een product op de lippen en de wang, krijgt iemand een speels gevoel. Ik geef vrouwen zelfvertrouwen, en een ‘you can put it anywhere’ gevoel. Er zijn geen regels voor het gebruiken van mijn producten, regels zijn er al zoveel!

Twee stappen voor prachtige ogen: Stap 1: Breng een laagje mascara aan op de bovenste wimpers, van de wortel tot de punt, gebruik dan de punt van het borsteltje om de mascara aan te brengen op de onderste wimpers. Breng een tweede laag aan voor extra effect.  

Stap 2: Borstel met het wenkbrauwborsteltje door je wenkbrauwen met achterwaartse bewegingen om volume te geven en elk haartje van een laagje te voorzien. Kam met het borsteltje vervolgens de haartjes weer omhoog en met de wenkbrauw boog mee voor een meer gelift effect.

Lash2Brow is verkrijgbaar vanaf 19 oktober in één zwarte mascara kleur gecombineerd met vijf verschillende wenkbrauw tinten via trinnylondon.com voor een adviesprijs van € 33,50.