FIX IT MET MILU’S THE FIX

Milu is een gezichtsverzorgingsmerk van Nederlandse bodem. Clean & geen nasties sinds 2017! Milu lanceerde haar eerste collectie met sheetmaskers, geïnspireerd door de dewy huid van de Koreaanse vrouwen.

Inmiddels is de collectie al uitgebreid naar beauty tools en gezichtsverzorging, waaronder nu recent de lancering van The Fix oftewel een toning solution voor een mooie heldere huid. Een van de key-ingredienten is niacinamide (ook bekend als vitamine B3 en nicotamide) een veelzijdig ingrediënt, dat vrijwel elk huidprobleem aanpakt en geschikt is voor alle huidtypes. Niacinamide is een in water oplosbare vitamine en vermindert zichtbaar vergrote poriën, verzacht fijne lijntjes en rimpels, verbetert een oneffen huidteint, laat een doffe huid weer stralen en versterkt de natuurlijke huidbarrière.

Met The Fix poetst je in een handomdraai met een wattenschijfje dode huidcellen weg – vermijd het tere gebied rondom je ogen – ook make-up restjes verdwijnen. Het resultaat is een frisse glow en een gladde huid.

Milou. The Fix €24,95. Douglas. Of meetmilu.com

Vorige
Vorige

WINTERSE WONDEROLIE VAN MÁDARA

Volgende
Volgende

HAAR BOOSTER VAN SCHWARZKOPF