MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

WINTERSE WONDEROLIE VAN MÁDARA

Mádara Cosmetics werd in 2006 opgericht door Lotte Tisenkopfa-Iltnere. Samen met haar business partners Paula Tisenkopfa, Zane Tamane en Liene Drāzniece bouwt ze vanuit Letland een alsmaar groeiend beauty-imperium op.

De collectie bestaat uit huidverzorgingsproducten en een make-up lijn - nieuw is een geweldige mascara, waarover later meer. Maar eerst: Mádara Deep Moisture Vitamin Oil.

Gladde en zachte huidjes willen we allemaal en dit is te behalen met de Mádara Deep Moisture Vitamin Oil. Deze olie is rijk aan omega 3-5 en vitamine E zorgt voor hydratatie en versterkt de huidbarrière. Deze heerlijke olie voedt, revitaliseert en verzacht de huid. De olie voelt licht aan op de huid en ruiken we daar een heerlijke verkwikkende citrus geur? Goed om te weten is dat deze voedende olie ook te gebruiken is voor het lichaam en hoofdhuid. Een multi-tasker die niet in geen badkamer mag ontbreken! Hoe te gebruiken? Gebruik de olie op een schone huid. Je kunt de olie op zichzelf gebruiken of mixen met een paar druppels van je favoriete gezichts- en of bodycrème. Alle Mádara producten zijn vegan en diervriendelijk.

Door Shannon Orie

Mádara Deep Moisture Vitamin Oil €29,90 via madaracosmetics.com