TIRAMISÙ IN DE DOUCHE

Tiramisù is een van de meest favoriete desserts. Het Italiaanse zoet was een uitvinding van Aldo Campeol, die vorige week zijn laatste adem uitblies op zijn 93ste.

Campeol, was restaurateur, en bedacht het toetje eind jaren zestig na de geboorte van een van zijn zonen. Het uitgangspunt was een soort vanille ijs met koffiesmaakje,  eieren en suiker waar per ongeluk mascarpone in viel. Het resultaat beviel, als extra touch werden lange vingers, geweekt in bittere koffie toegevoegd. De rest is geschiedenis.

Tutto Tondo liet ze zich inspireren door het dessert, de Italianen lanceerde onlangs een heuse Tiramisù-lijn met onder andere een Tiramisù Eau de Toilette, Body Spray en een weelderige Body Soufflé crème. Wij ontvingen de Tiramisù Showergel, hoe heerlijk die ruikt… ervaar dit zelf.

Tutto Tondo is een verrassend Italiaans lifestyle merk met uit zeven verschillende lijnen vol mooie verhalen, kleuren, geluiden en geuren. Het woord Tutto Tondo is afkomstig van een oude beeldhouwtechniek en betekent compleet en grondig.

Tutto Tondo Tiramisù Showergel €19,20 via Douglas.nl

Vorige
Vorige

GLOWY HUID MET SENSAI

Volgende
Volgende

WINTERSE WONDEROLIE VAN MÁDARA