MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

ORCHIDÉE IMPÉRIALE BLACK SERUM VAN GEURLAIN

Na La Crème, La Crème Contour Yeux et Lèvres en La Cure pakt Guerlain uit met Le Symbiosérum, een vernuftige technologie met als basis de Black Orchid bloem. Het resultaat is een effectief serum tegen huidveroudering.

De zeldzame Black Orchid groeit in de dichtbegroeide jungle van het Andesgebergte in Peru en heeft uitzonderlijke krachtige eigenschappen. Door de zware groei-omstandigheden (er is amper licht voor de bloem in dichte ‘plantendak’) ontwikkelde de orchidee een overlevingsmechanisme. Guerlain Research ontrafelde het geheim van deze unieke symbiose tussen de Black Orchid en haar omgeving, die aan de basis ligt van haar kracht, en gebruikte het voor de ontwikkeling van Le Symbiosérum.

Door de afweer van de huid van kern tot oppervlak te versterken, houdt de BlackImmuneTM-technologie van Le Symbiosérum de huid jong en maximaliseert ze haar vermogen om zich aan uitwendige veranderingen aan te passen. De technologie beschermt optimaal tegen huidveroudering. Op die manier kan de huid al haar hulpmiddelen aanwenden voor haar herstel zodat ze langer mooier en jonger blijft en gespaard blijft van tekenen van veroudering.

De resultaten zijn bewezen door experts en proefpersonen: na slechts 1 uur is de huid gladder, lijntjes minder en de huidkorrel fijner. Na 6 uur is de huidbarrière versterkt en het vochtgehalte van de huid verbeterd. Na 1 maand bevestigt 95% van de vrouwen in het testpanel dat hun huid veranderd is. Na 2 maanden beoordelen ze hun huid als maar liefst 5 jaar jonger.

De zwart glanzende en moderne verpakking is een kunstwerkje en lust voor het oog en gemaakt door Manufacture Bernardaud, specialist in Frans porselein. Overigens loopt de geschiedenis van dit Franse familiebedrijf opvallend parallel met die van het unieke geur- en cosmetische avontuur van Guerlain. Check het Guerlain Instagram acount voor een film over het maakproces van de verpakking.

LE SYMBIOSÉRUM 30ML €1386€. Navulling €1055. Guerlain.com en Waldorf Hotel, Amsterdam.