MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

EGALE HUID: PAULA'S CHOICE

Jammer genoeg heeft niet iedereen van nature een stralende teint zonder gekleurde plekjes en pigmentvlekken. Paula's Choice Clinical Discoloration Repair Serum pakt verkleuringen in de huid aan en vervaagt ze zichtbaar. Het serum is voor alle huidtypes toegestaan.

De formule beschikt over de volgende belangrijke ingrediënten die het verschil maken zoals 3% tranexaminezuur (dit zorgt voor een egale huidteint en vervaagt de pigmentvlekken. Niacinamide (5%) vervaagt zichtbaar de pigmentvlekken en bakuchiol (0.5%) pakt de oorzaken aan van ongewenste verkleuringen. Door het serum regelmatig te gebruiken worden de pigmentvlekken geleidelijk vervaagt, de huidteint verbeterd en nieuwe verkleuringen blijven uit.

Hoe te gebruiken?  Je kunt het beste starten om het serum drie keer week te gebruiken. Bouw het daarna langzaam op naar één keer per dag. Breng het serum aan op het gezicht en hals. Als je het serum overdag gebruikt is het belangrijk om een dagcrème te gebruiken met een SPF 30. Probeer zonlicht te vermijden.

Paula's Choice de Clinical Discoloration Repair Serum €52 via paulaschoice.nl