MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

OPPEPPER MET [COMFORT ZONE]

[Comfort Zone] is een mooi Italiaans huidverzorgingsmerk dat in 1996 door de Bollati familie is opgericht. Doel: het combineren van duurzaamheid met schoonheid zodat mensen worden aangemoedigd voor henzelf te zorgen, voor de omgeving waar ze in leven, werken en voor de dingen waar ze van houden.

De [Comfort Zone] Sublime Skin - Lift & Firm is een intensieve cosmetische behandeling met anti-rimpel peptide en bestaat uit 7 ampoules. De behandeling is geschikt voor een rijpere huid die ervoor zorgt dat rimpels verminderen en de huid een liftend effect krijgt. Je zult merken dat de huid direct voller en gladder wordt.

Hoe te gebruiken? Plaats de bijgeleverde druppelteller op de kop van de flacon en open deze met een resolute beweging waardoor de flacon in de voorgesneden ring breekt. Verwijder het gebroken deel en plaats de druppelteller op de hals van de geopende flacon. Voer lichte druk uit op de druppelteller zodat ongeveer de helft van de inhoud op de palm van je hand terechtkomt. Dep het product op uw gezicht, hals en borst totdat het volledig is opgenomen. Breng vervolgens je gebruikelijke serum en crème aan.

De [Comfort Zone] Sublime Skin - Lift & Firm €49 via www.nl.comfortzoneskin.com