MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

ERVAAR CHANELS NIEUWE BODYCRÈME  

In 1927 creëerde Gabrielle Chanel haar allereerste huidverzorgingslijn. Dit was het begin van een holistische huidverzorging filosofie en een visie op vrouwelijkheid, gebaseerd op een gezonde levensstijl, bewustzijn van het eigen lichaam en het hebben van zelfvertrouwen.

De verzorgende Chanel Sublimage-lijn (sinds 2006) met lichte luxe crèmes in mooie glazen potten is verrijkt met krachtige anti-verouderingsingrediënten afkomstig van de Vanilla Planifolia (ontdekt in 1955) voor een bijzondere zintuiglijke ervaring.

Nieuwe producten uit de Sublimage-lijn verleggen voor het eerst de focus op het lichaam. Het aanbrengen van het verzorgende Sublimage La Crème Corps & Décolleté is een geurige zintuiglijke ervaring en gaat hand in hand met een massage. De bodycrème verandert van textuur na het aanbrengen op de huid. De voedende crème voelt rijk en zorgt voor een fris en fluweelachtige gevoel en trekt razendsnel in de huid. Intense Vanille Water - bekend om de kwaliteit van collageen- en elastinevezels te behouden - wordt geassocieerd met vanille-enfleurage-olie en heeft anti-oxiderende eigenschappen. De finishing touch zijn lichtweerkaatsende microparels.

Hoe te gebruiken? Warm de crème eerst even op in je handen. Je brengt de beschermende crème ’s ochtens en ’s avonds aan op een schone huid, masseer de crème diep in met je duim en wijswinger en maak hierbij draaiende bewegingen. Subliem!