MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

KIKO’S KERST MET A HOLIDAY FABLE

Met het oog op Kerst, en onze behoefte om weer uit te pakken met schitterende Kerst looks, pakt KIKO Milano uit met A Holiday Fable, een serie super feestelijke lanceringen geinspireerd op sprookjes en folklore. Ontdek de huidverzorgende Beauty Potions, Fair of Face voor een flawless look, Bewitching Gaze voor een betoverende blik met weelderige metallics, Enchanted Kiss legt de focus op de lippen tot slot maakt The Divine Touch elke make-up look af. En wat een prachtige, barokke verpakking!

De Beauty Potions-lijn voor het gezicht bevat een Dazzling Face Mask voor een stralende teint, de Pearly Radiance Moisturizing Gel is een musthave elixer en een combinatie van hyaluronzuur en gouden micropareltjes voor de ultieme gezichtsbooster en zorgt instant hydratatie.

Fair of Face verrast met een 24H Immortal No Transfer Foundation, een fantastische lichtgewicht foundation die de hele dag mooi je gezicht oplicht. Eveneens onmisbaar in deze lijn is de Radiant Duo Blush 7 Highlighter een effectief 2-in-1 product die de jukbeenderen mooi definieren.

Bewitching Gaze richt zich op de ogen met onder andere Metal Fantasty Eyeshadow, fluwelige oogschaduwen in rijke juwelentinten als smaragd groen, ze barsten van de pigmenten!

Voor de mooiste lippen zorgt de Enchanted Kiss-lijn met Eternal Matte Lip Mousse voor een mat suede finisch die niet afgeeft. De Creamy Magic Lip Stylo smelt op de lippen en oogt sensueel met een tikje shine. Voor een feestelijk effect zorgt de Enchanting Lipstick, eveneens rijk aan pigmenten en om te zien is de lipstick zelf als een juweeltje voor je oog.

The Divine Touch pakt uit met een matching Metallic Beam Nail Lacquer in feestelijke tinten en als kers op de nagels nog een sparklinge coating met Pixie Dust Nail Lacquer met kristallen. Fijne feestdagen!

KIKO Milano. A Holiday Fable Collectie vanaf €9,99 voor de Forever Magic Eye Marker, €12,99 voor Metal Fantasy Eyefantasy tot €16,99 voor Ethereal Eyeshadow Palette. Te koop via Kiko winkels en Kikomilano.com