MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

DR.BRONNER’S ORGANIC HAND CLEANSING SPRAY

Het Amerikaanse Dr. Bronner’s, makers van zeep sinds 1858 en opgericht in het zonnige Californië, staat bekend om natuurlijke verzorgingsproducten.  Alle producten zijn multifunctioneel. Zo zijn Dr.Bronner’s zepen wel op 18 verschillende manieren te gebruiken. De nieuwe Organic Hand Cleansing Spray reinigt natuurlijk handen maar is ook inzetbaar als luchtverfrisser, deodorant en bijvoorbeeld om gymschoenen en kleding mee op te frissen.

De Pure-Castile Soaps van Dr. Bronner’s zijn vrij van synthetische ingrediënten zoals conserveermiddelen en verdikkingsmiddelen. Daardoor zijn ze zacht voor de huid, met tegelijkertijd diep reinigende eigenschappen die de poriën niet verstoppen. Voor de gevoelige huid zijn de Almond, Rose, Citrus en Unscented geuren het meest geschikt, terwijl de Tea Tree, Eucalyptus en Lavendel zeep een onrustige huid ondersteunt. De wereldwijd meest populaire geur, Peppermint, is goed voor een vette huid.

De duurzame Organic Hand Cleansing Spray reinigt en verfrist dankzij het actieve ingrediënt ethylalcohol. Daarnaast bevat de formule biologische glycerine in plaats van synthetische verdikkingsmiddelen. De spray trekt snel in, voelt niet plakkerig aan en droogt de huid niet uit. Net als het overige Dr. Bronner’s assortiment bevat de Hand Cleansing Spray enkel biologische, Fairtrade-gecertificeerde ingrediënten. De spray is verkrijgbaar in twee frisse geuren: Lavendel en Pepermunt. “De lavendelgeur heeft een kalmerende werking, terwijl de geur van pepermunt verkwikt en de zintuigen stimuleert,” zegt Michael Bronner, directeur van Dr. Bronner's en kleinzoon van bedrijfsoprichter Emanuel Bronner.

De verpakking is gemaakt van 100% post-consumer gerecyclede plastic flessen en goed voor zo’n 500 verstuivingen.

Dr. Bronner's Organic Hand Cleansing Spray, 60ml €6,95 euro. Verkrijgbaar via reform-en natuurvoedingswinkels en drbronners.nl