IZIA LA NUIT

Op zoek naar een écht bijzondere geur? Sisley lanceerde onlangs een intense geur als een mooie ontdekkingsreis. En is dat niet waar we meer dan ooit zo naar snakken?

Fris, bloemrijk, sappig maar ook intiem als de nacht. De bloemige chypre Izia La Nuit van Sisley streelt de verbeelding. Deze nachtelijke ode is de tweede Izia creatie van Isabelle d’Ornano, medeoprichtster van het Franse Sisley. De geurige ontdekkingsreis is ook d’Ornano’s ode aan de Izia roos die één keer per jaar tot volle bloei groeit in haar tuin.

D’Ornano combineerde met hulp van parfumeur Amandine Clerc-Marie roos, magnolia en fresia met juicy topnoten als zwarte bes, kardemom en mandarijn. Het warme lichtgeurige leer-effect is afkomstig van patchouli, labdanum en het zachte ambroxan. Vrouwelijkheid ten top.

De asymmetrische flacon in glimmend zwart is een ontwerp van Bronislaw Krzysztof, een Poolse beeldhouwer die vaker werkt met Sisley. Leuk detail is de arty binnenkant van de verpakking met een surrealistische collage van de Britse Quintin Jones. Check ook de video met Sonja Vasena, het nichtje van de familie d’Ornano, dé belichaming van de ondernemende vrouw die zich wentelt in verwondering.

Sisley Izia la Nuit 100ml. Nu van €207 voor €165,60. Sisley-paris.com. De Bijenkorf

Vorige
Vorige

FIX IT MET DIOR

Volgende
Volgende

NATUREL & GLOW