MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

FIX IT MET DIOR

De nieuwe alles-in-één spray uit de Dior Foreverlijn fixeert niet alleen make-up, de spray verfrist je gezicht en hydrateert ook de huid. Wat je noemt een must-have, maar Dior Forever Perfect Fix is niet de enige innovatieve nieuwkomer in de Foreverlijn.

Bloemen vormen de basis voor alle Diorproducten met onder andere het hydraterende bosviooltjes-extract en het huid egaliserende hibiscusextract. De rode draad in Dior foundations is het rozenbottel extract dat poriën helpt te verkleinen.

 De eerste foundation uit Foreverlijn dateert uit 2007. Inmiddels is deze foundation vernieuwd door Peter Philips, creatief directeur van Dior Make-up en is er voor iedere vrouw een passende tint (70!) beschikbaar, inclusief huidverzorgend complex met 86%bloemextracten. De longwear foundations zijn al verkrijgbaar in mat en glanzende finishes, nieuw is Forever Natural Nude ook geschikt is voor de gevoelige huid. De nieuwe troef is dat deze foundation nóg lichter voelt, vergelijkbaar fris als een lotion.  Het make-upresultaat is een gegarandeerd gelijkmatige teint en een perfecte kleur. Het blijft zitten waar het zit.

Een andere aanwinst voor je Dior Forever-routine is Forever Skin Veil SPF 20, een mooie moisturizing basis als corrector, huid beschermend tegen UVA-straling en blauwlicht van computerschermen en eveneens is verrijkt met bloemextracten.

Diorskin Forever Perfect Fix Mist €35. Forever Skin Veil SPF 20 €47. Forever Natural Nude Foundation €49. Dior.com