MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

PIXI’S ROZEN GLOW

Pixi is in de ban van de roos. In de +Rose collectie van Pixi, 20 jaar geleden ontwikkeld door makeup artist Petra Strand, komen skincare en make-up samen. Een greep uit deze rozencollectie.

Roos staat bekend om haar hydraterende en kalmerende werking. Optimale hydradatie is ideaal voor de vochtarme huid. Dus..begin de dag met de +Rose Essence Oil in Rose Gold. Voor een mooie glow breng je de olie aan voor het aanbrengen van de make-up, eventueel later nog eens voor een touch-up als de huid een oppepper kan gebruiken.

Het kleur corrigerende +Rose Radiance Luminous Lotion kan gebruikt worden als primer onder de foundation, mixen kan ook. Het resultaat is een stralende huid met het effect van een highlighter. +Rose Glow-y Powder in RoseGlow is een poeder met verzorgende en hydraterende kwaliteiten. Je breng het subtiel aan over het hele gezicht om de kleur op te halen. Ook te gebruiken over als highlighter of oogschaduw.  

Pixi +Rose Essence Oil in Rose Gold 30ml €31.+Rose Radiance Luminous Lotion 25ml €18.+Rose Glow-y Powder in RoseGlow €18