MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

NIEUW: GRYPH & IVYROSE

Gryph & Ivyrose is een nieuwe lijn organic bad- en lichaamsproducten. Wellness voor de kleintjes én volwassenen, nu te koop bij Skins Cosmetics.

Twee jaar geleden lanceerden supermodel Karolina Kurkova het merk Gryph & IvyRose met haar vriendin/schoonheidsspecialiste Rachel Finger en zakenpartner Orion Herbs, specialist in Chinese kruiden. De bad- en lichaamsproducten van Gryph & IvyRose zijn stijlvol verpakt en bevat verschillende kruidenelixers en zijn chemicaliënvrij, bedoeld voor zowel kinderen als volwassenen. “Als volwassenen hebben we onze eigen rituelen voor schoonheid, gezondheid en welzijn en ik denk dat kinderen hun rituelen ook graag hebben, legt de Tsjechische Karolina uit.“Wellness is net zo relevant voor de kleintjes als voor hun ouders, maar het wordt niet vaak benadrukt in persoonlijke verzoring voor jonge kinderen.”

De natuurlijke Daily Embrace Shampoo & Conditioner is voor dagelijks gebruik. Zacht genoeg voor baby's, effectief genoeg voor het hele gezin. Maakt het haar zacht en handelbaar. Poppin’ bubbles Herbal Bubble Soak is een zachte en geurvrije emulsie dat je bad omtovert tot een magisch bubbelbad. Het bubbelbad zit vol met natuurlijke kruiden die de huid zacht en verfrist laat aanvoelen. PH gebalanceerd en niet irriterend.

Seal the Deal Moisturizing Balm is een krachtige en multifunctionele helende balsem voor alle leeftijden die droge en geïrriteerde huid kalmeert en symptomen van eczeem bestrijdt. Voedt en beschermt droge plekken, gebarsten nagels en ruwe nagelriemen, striae, verzachting van littekens, gesprongen lippen en gebarsten hielen en ellebogen.

Daily Embrace – Shampoo & Conditioner 240ml €25. Get-A-Grip - Conditioning Detangler 240ml €25. Poppin’ bubbles - Herbal Bubble Soak 240ml €22. Knight in Armor – Body Oil 120ml €25. Seal the Deal – Moisturizing Balm 60ml €47. Via Skins.nl Skins Cosmetics