SUBLIME SKIN AMPULLEN

[comfort zone] presenteerde onlangs twee types gezichts-ampullen, voor snel resultaat. Hiermee haakt het Italiaanse merk aan bij de groeiende vraag naar producten op basis van dermatologische behandelingen, waarvan de effecten snel te zien zijn.

Na het gebruik van de zeven Sublime Skin Lift & Firm ampullen, met anti-aging concentraat dat rimpeltjes minder zichtbaar maakt, zie je binnen zeven dagen al resultaat. Ook wordt je huid strakker gemaakt, Sublime Skin Lift & Firm is vooral geschikt voor de 40+ huid. Enkele actieve ingrediënten zijn macro hyaluronic acid, een actief hydraterend en aanvullend high-tech ingrediënt met een onmiddellijk verstevigend en liftend effect. Acetyl hexapeptide is een peptide en wetenschappelijk ontworpen om de werking van botox na te bootsen.

De ampullen zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten, volledig clean en vrij van dierlijke derivaten, kunstmatige kleurstoffen, parfums en parabenen. Ideaal voor vegans en iedereen die zoekt naar duurzame huidverzorgingsproducten.

[Comfort Zone] Sublime Skin Lift & Firm ampullen €49.

Vorige
Vorige

NIEUW: LV PARFUM DE COLOGNE

Volgende
Volgende

NIEUW: SUNDAY RILEY