VEGAN EYE CREAM

Het 100% natuurlijke merk Witlof Skincare lanceerde onlangs de Refreshing Eye Cream. Bevat een bijzonder effectief plantje!

De nieuwe oogcrème voedt, beschermt én het bevat een uniek ingrediënt dat werkt als ‘natuurlijke botox’. De Refreshing Eye Cream bestaat namelijk uit oliën, vitamines, mineralen en een combinatie van effectieve extracten waaronder die van de parakers. Dit bijzondere plantje heeft in extractvorm een ontspannend effect op het spierweefsel onder de huid waardoor de huid gladder en zachter wordt, met als resultaat minder diepe lijntjes en kraaienpootjes. De oogcrème bevat ook mica, dat licht reflecteert en zo een frisse, uitgeruste uitstraling geeft. Kortom, de Refreshing Eye Cream zorgt niet alleen voor een ontspannen huid die gladder, zachter, verzorgd en gevoed is, maar ook nog eens voor een extra frisse oogopslag!

Witlof Skincare bestaat uit zeven producten: Cleansing Mousse, Balancing Toner, Smoothing Peel, Nourishing Facial Cream, Regenerating Oil Serum, Pure Argan Oil en de Refreshing Eye Cream. De basis van de producten zijn hydraterende bloemenwaters en herstellende plantaardige oliën die de huid balanceren, voeden en verzachten. Samen met vitaminen, antioxidanten en ingrediënten als hyaluronzuur en squalaan zorgen ze voor een gezonde huid met een natuurlijke glans. Witlof Skincare is dierproefvrij.

Witlof. Refreshing Eye Cream €29,95 (15ml). Verkrijgbaar bij verschillende schoonheidssalons, winkels en Holland & Barrett (ook in België). Online is het product verkrijgbaar bij Holland & Barrett en de Witlof Skincare webshop

Vorige
Vorige

DRAADLOOS HAAR STYLEN

Volgende
Volgende

ALS WATER