STATEMENTS VAN (P)LAKWERK

Het decoreren van nagels is een kunst, en daar zijn nail artists voor. Maar hé vanaf nu maak je je hetzelf gemakkelijk met (P)LAKWERK designs van Lakwerk.

LAKWERK is Amsterdam’s eerste Nail Art Concept Salon en na 2,5 jaar misschien wel de meest bekende nagelsalon van Nederland opgericht door Jessica Scholten & Saar Koningsberger. In hun salons komen klanten dagelijks langs voor fantastische customized nails, maar binnenkort hoef je niet per se naar de salon te komen voor een Lakwerk design.

(P)LAKWERK is het perfecte redmiddel voor nail fiasco’s, als je een last-minute date night hebt maar je nagels niet on point zijn, of als je gewoon LAKWERK worthy nagels wilt maar niet in de gelegenheid bent om langs de salon te komen. Voor de eerste drop van (P)LAKWERK zijn er drie must-have designs ontworpen, press on nails die je gemakkelijk zelf kan aanbrengen. Maak nu ook een nagelstatement met Flaming Hot (vlammen!), Starstruck (sterren!) of Spirit Animal (zebra!). Elk setje bevat 24 press on nails, een vijl, een bokkenpootje, sticky tabs en nagellijm. De keuze is aan jou. Ga je voor een snelle one nighter, gebruik dan de sticky tabs. Wil je de nails voor een langere tijd ophouden, gebruik dan de nagellijm!

Verkrijgbaar in één van de LAKWERK salons (Amsterdam Centrum of Oud Zuid) of online via de webshop www.lakwerk.com. De verkoopprijs is €14,95.

Vorige
Vorige

VOOR EEN MOOIE SLAG

Volgende
Volgende

ROUGE COCO BLOOM