DÉ JUISTE ZONBESCHERMING

Les 1 in huidverzorging. 100 % bescherming! De zon is de grootste vijand voor je gezicht en huid dus bescherm je huid met hoogwaardige zonverzorging.

Sunleÿa G.E. van Sisley biedt optimale bescherming tegen uva- en uvb-straling dankzij vernieuwende, geavanceerde zonnefilters. De formule met plantaardige glycerine en karitéboteris is hydraterend voor een stralende huid. De geur is verkwikkend fris en de zachte lotionachtige textuur trekt razensnel de huid in. Wat je niet wil is witte strepen op de huid (check!) en waterbestendige sun care (check!) met hoge huidbescherming (check!) namelijk SPF 30 en 50.

Sisley’s Sunleÿa G.E. Soin Solaire Global Anti-Âge SPF 50 werkt als een anti-agingschild voor de huid in de zon en voorkomt zo niet alleen rimpels, maar ook ontsierende pigmentvlekken, dehydratatie en verlies van stevigheid. Hoe dan? Dankzij innovatieve anti-agingwerking,  een combinatie van krachtige actieve ingrediënten om de huid te beschermen tegen veroudering met ingrediënten die een combinatie zijn van antioxidanten.

Sisley. Sunleÿa G.E, Age minimizing global sun care SPF 50+ 50ml €215

Vorige
Vorige

ONTDEK MAGISCH GINZA

Volgende
Volgende

DARK SPARK