MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

ONTDEK MAGISCH GINZA

Voor het eerst in vijf jaar, lanceert het Japanse Shiseido een nieuwe geur: Ginza. Het verfijnde eau de parfum is vernoemd naar de levendige wijk Ginza waar de wortels van dit legendarische beautyhuis liggen.

.

Ginza is als een spannend bosje bloemen. Drie soorten bloemen zijn gemengd tot een warm maar toch frisse sensatie, licht en bedwelmend. Bloemblaadjes van magnolia en fresia draaien rond in een vrolijke wervelwind, terwijl de Japanse orchidee een vleugje mysterie toevoegt aan de mix van bloemen. De geur opent helder met verkwikkende granaatappel en pittige roze peperkorrels. In het hart van het boeket onthult jasmijn weelderige facetten. Het meest smeulende facet wordt weergegeven door de diepte van sandelhout en de intensiteit van patchouli. “Ginza is ontstaan uit de ontmoeting van contrasten, een kunst die Shiseido tot in de perfectie beheerst. Een unieke manier om tradities op te pakken en deze naar de grootste vorm van moderniteit te leiden, keer op keer een nieuwe vorm gevend totdat de meest ware, meest inspirerende uitdrukking is bereikt", aldus Shiseido.

Het meest in het oog springend aan de Ginza flacon is een zwarte dolk die de flacon doorboort en zweeft in de roze parfum. De vormgeving is een eerbetoon aan de Samoerai, en een symbolische gedacht aan de innerlijke kracht die elke vrouw bezit en aansluit bij het Samoerai-credo: ”Ik heb geen magische kracht; ik maak van persoonlijkheid mijn magie.”Met dit idee biedt Shiseido een geur die vrouwelijkheid vermenigvuldigt in al zijn contrasten: lichtheid en helderheid, kwetsbaarheid en kracht, voorzichtigheid en passie. Mooi!

Shiseido. Ginza Eau de Parfum. 30ml €61,80 90ml €107. Via Shiseido.be of Douglas.nl