MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

ZELF-EXPRESSIE MET ZARA BEAUTY

Tijd voor een make-up tas update! De nieuwe Zara Beauty lijn maakt hysterisch hebberig!

Met alleen al 130 kleuren in de launch lijn heeft Zara Beauty zichzelf overtroffen. De collectie oogt vrij compleet met producten voor ogen, lippen, gezicht, een 6-delige kwastencollectie en nagellakjes in 39 tinten. De hele lijn is uitgevoerd in glanzend wit en de vormgeving van bijvoorbeeld de lipsticks en nagellakpotjes met schuinaflopende bodems is très originieel. Hééél opmerkelijk is de branding van deze lijn met het Zara-logo dat subtiel de producten siert, en dat is zó chic! Ja ook very daring, maar de producten spreken dan ook voor zichzelf.

Verder is Zara Beauty inclusief (check!), zijn de formules clean (check!), de producten cruelty free (check!) en de verpakkingen bijna allemaal navulbaar (check!). De prijzen zijn om te zoenen, want onvoorstelbaar betaalbaar met demi-matte lipsticks voor €8,95 in 10 tinten (navulling €5,95), een duo oogschaduw palette’s in knallende schakeringen voor €10,95 (navulling €7,95, Een bronzer trio voor €17,95 (navulling €12,95) een platte oogschaduwkwast voor €5,95,

Verantwoordelijk voor al dit moois is de bekende make-up artist Diane Kendall die ons met deze collectie inspireert tot ultieme zelf-expressie! Er is nog meer goed nieuws, dit is pas het begin. In de pijplijn zitten foundations, mascara en een getinte balm. Check het zelf online via zara.com en knoop Zara’s beauty filosofie in je oren: There is NO BEAUTY only BEAUTIES.