MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

MOOD BOOSTERS VAN YVRA 1958

Het Amsterdamse boetiek parfumhuis YVRA 1985 springt in op het thuiswerken met drie spannende room sprays, chic gezegd: L’Essence D’Ambiance.

Nu veel mensen vaak thuis werken en zelfs binnenhuis sporten (bah), vormen room sprays het ideale wapen om het gemoed een oppepper te geven en zweet te verdrijven. YVRA speelt daarop in met een drietal Mood Boosters, in 3 verschillende geurfamilies voor 3 verschillende momenten op de dag.

Parfumeer en prikkel ’s morgens vroeg je huiskamer en neus met YVRA’s 08:00 Morning Mood Booster, een verkwikkende en verfrissende geur om de dag vol energie van start te gaan. Een ferme spray vormt de perfecte kickstart van een nieuwe dag. De ingredienten van deze kruidige citrusgeur zijn Citrusvrucht uit Calabrië, oranjebloesem, bergamot, cederhout, patchoeli en tonkaboon.

Stap rond een uur of twee, na (alweer) een net iets te zware lunch, over op YVRA 14:00 Mid Day Mood Booster, een geweldige oppepper. Ervaar een optimistische, ingetogen zen-achtige staat met nieuwe en positieve energie. De aanhoudende citrus-houtige geur bevat Zwarte thee, muskus, sinaasappel, cederhout, patchoeli, kruiden en bloemen ingrediënten.

Tegen achten, na eindeloos zoomen is het snakken naar ontspanning. Met YVRA 20:00 Evening Mood Booster is het heerlijk Netflixen onder een poezelige kasjmierdekentje. De energieke houtachtige, bloemige melange brengt geleidelijk je geest en ledenmaten weer tot leven. Veer op met in je neus ingrediënten zoals bergamot, sambac jasmijn, nootmuskaat, muskus, amber, sandel- en cederhout.

Serie van 3 Mood Boosters (500ml) €45 per stuk, elk voorzien van een schalkse boodschap, ontdek het zelf. www.yvra1985.com