MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

NIEUW: LOVELI FOOT DEO

Zo’n 5% van alle mensen heeft altijd last van zweetvoeten, ongeacht hoe warm het is. Nu hoeft dit niet per se een probleem voor iemand zelf te zijn, maar vaak wel voor de omgeving.

Loveli Foot Deodorant maakt op milde wijze snel een einde aan aan zweetvoeten. Loveli poeder is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en absorbeert vocht en neutraliseert de voetengeur. Hoe zweetvoeten onstaan? Er zitten meer zweetklieren per vierkante centimeter in je voeten, dan in de rest van je lichaam. Als we schoenen aan hebben kan het zweet niet zomaar verdampen en bouwt het zweet op in je sokken en schoenen. Die plekken zijn lastig te wassen of te luchten, waardoor er bacteriën gaan groeien. De bacteriën in combinatie met het zweet zorgen voor die penetrante geur.

Loveli voetendeo is gemaakt van zuiveringszout, dit zout doodt de bacteriën. Daarnaast is deze deo gemaakt van arrowroot, dit vocht wordt geabsorbeerd en vermindert de zweetgeurtjes. Deze ingrediënten worden gecombineerd met heerlijke essentiële oliën van eucalyptus en rozemarijn! Deze oliën ruiken niet alleen heerlijk naar een spa, maar zijn ook nog eens ontsmettend en antibacterieel. Door deze frisse geur is het ideaal voor zowel mannen als vrouwen.

Loveli Foot Deodorant € 9.90. Verkrijgbaar in de beautywebshop van Viva Donna. www.vivadonna.nl.