MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

FLAMINGO’S SCHAAMHAAR TRENDS

Schaamhaar is volkomen normaal: of het nu alleen op de vulva groeit, op de binnenkant van de dijen of op de onderbuik. Het kan grof of dun zijn, gekruld of recht. Welke keuze je ook maakt, scheren, harsen of het laten uitgroeien. De scheermesjes van het merk Flamingo - opgericht door vrouwen, voor vrouwen - support vrouwen die hun eigen keuzes hierin maken. De keuze is inmiddels enorm en er zijn zelfs trends zichtbaar. Hieronder heeft het merk de populairste vijf opties op een rijtje gezet.

De Hollywood

Ook wel bekend als de Sfinx. Een Hollywood wax houdt in dat al het haar verwijderd wordt. Zowel de voor- als achterzijde. Voor een gladde huid, zonder haar.

De Brazilian wax

De populairste trend is de Brazilian wax. Deze is hetzelfde als een Hollywood, maar dan blijft er wat haar staan op het midden van de venusheuvel. Een gladde venusheuvel met een touch van natuurlijk haar.

De Landingsbaan 

Bij een landingsbaan wordt het schaamhaar geharst of geschoren in een brede of smallere streep op het midden van de venusheuvel. Deze vorm kan lijken op een Brazilian, maar bij een landingsbaan wordt alleen het haar aan de voorkant verwijderd. Dit is geweldig als je van een minimalistische look houdt, maar niet alles wil verwijderen.

De Bermuda driehoek

Ook bekend als de Amerikaanse of klassieke bikinilijn, hierbij wordt alleen het schaamhaar verwijderd dat bloot zou komen te liggen bij het dragen van een bikini. Het schaamhaar wordt bijgeknipt, zodat er een natuurlijk ogende driehoekige vorm overblijft. Het haar op de bovenkant van de dijen en onder de navel kan ook worden verwijderd indien nodig. Deze vorm geeft een bijna natuurlijke look en is gemakkelijk zelf te doen.

De natuurlijke look

Als je ervoor kiest om helemaal niets met je schaamhaar te doen en volledig natuurlijk te blijven, is dat natuurlijk ook een stijl op zich. Een volledig natuurlijke uitstraling zonder onderhoud.

Welke stijl je ook kiest. De keuze is persoonlijk en er is geen goede of foute stijl voor het verzorgen van je schaamhaar. Wel is het belangrijk dat je voor het verzorgen kiest voor producten die vrouwvriendelijk zijn. Flamingo scheermessen zijn speciaal ontworpen voor de rondingen van vrouwen. Het handvat is ergonomisch ontworpen voor een vrouwenhand met de ideale vorm, grip, gewicht en balans.

Flamingo. Pomelo Razor, Taro Razor  €11 (de winkelverpakking bevat 1x scheermesje. 1x mesje met 5 blades. 1x douchehouder) Navulling voor scheermesjes  4 stuks €13, navulling voor scheermesjes 8 stuks €25. Te koop via Etos en etos.nl