MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

YAMBA’S VEELZIJDIGE MORINGA OLIE

Yamba staat bekend om Moringa capsules gemaakt van het blad van de Moringa plant. Nieuw is Yamba’s Moringa olie, lekker vrolijk verpakt in een kleurrijke flacon.

De Moringa plant is zowel goed voor mens als planeet en wordt daarom ook wel de wonderboom genoemd. Het is een van de meest voedingsrijke natuurlijke producten ter wereld. “Wat je niet in je lichaam wilt, moet je er ook niet opsmeren,” zegt Maxime Rozestraten, co-founder van Yamba. De nieuwe Moringa olie is 100% natuurlijk en zeer voedzaam en een van de meest voedingsrijke natuurlijke producten en bevat 96 verschillende voedingsstoffen en alle 9 essentiële aminozuren.

De olie bevat van nature beschermende antioxidanten en het beschermt de huid tegen vrije radicalen. De olie bevat een hoge dosis Zeatine die belangrijk is bij de ondersteuning van celvernieuwing en zorgt voor een gladde en zachte huid. Ook vitamine A, C+ en E dragen bij aan een gezonde huid. Omdat het een 100% natuurlijk olie is kan de olie zelfs in de keuken worden gebruikt als bijvoorbeeld saladedressing. En je kunt het ook innemen!

 

Yamba Moringa olie - 100 ml €18,50 Via Yambahealth.com