MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

SCHONE HANDEN MET ZO

ZO is een Nederlands duurzaam schoonmaakmerk. Nieuw in de collectie is ZO Handen Schoon, een duurzame schuimzeep voor reine, zachte handen die voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat.

ZO benadrukt graag dat het écht duurzaam is. Het merk let niet alleen op het gebruik van materialen en ingrediënten, ZO is duurzaam vanaf de productie tot en met het gebruik. Alles zit of komt in een cirkel van recycling. Daarom heeft ZO géén afval. De ZO Handen Schoon verpakking - een foamer -  is navulbaar met een bijgeleverde navulzak.

Alle ZO reinigers zijn van ingredienten die in de natuur voorkomen. Want wat de natuur maakt, breekt de natuur ook snel weer af. Daardoor zijn ZO producten veilig en hoeven er geen gevarensymbolen op de verpakking. ZO laat alles lokaal produceren. Er wordt geen energie verspild en geen grondstoffen, en ZO vervoert geen water.

ZO handen schoon is de eerste duurzame handen foam, zuinig in gebruik ( 320 x pompen, 3 x langer dan zeep, 1,5 cent per pomp) en verkrijgbaar in twee geuren, kokos en groene thee en die zijn helemaal natuurlijk. Grappig feitje, het merk is niet te koop in de bekende supers, want het product gaat te lang mee!

ZO vanaf € 7,50. Navulzak €10. Foamer €2,50. Verkrijgbaar via www.zoschoon.nl