ONTDEK COSMYDOR & GET HOOKED

Ondanks deed Mirror Mirror een fijne ontdekking: Petit Baume Tonic van het Franse Cosmydor. Een kennismaking met het biologisch gercertificeerde Cosmydor, exclusief verkrijgbaar bij Retreat. Die Tonic – is overigens een balsem.

Een greep uit de Cosmydor collectie begint met Petit Beaume Tonic, een frisse verkwikkende balsem die zeer soepel uitsmeert (als slagroom, volgens het persbericht, yummie) tot een olie-achtige textuur en is geschikt voor het het hele lichaam. Ik pak ém graag voor mijn handen en gezicht. Één lik uit het kleine zwarte potje en je bent hooked. De formule bevat sheaboter en zonnebloemolie, en is hierdoor hydraterend en herstellend. De etherische oliën van bittere sinaasappel, grapefruit, pepermunt en kruidnagelblad zorgen voor de verkwikkende geur en het verfrissende tonisch gevoel (vandaar de Tonic verwijzing).

Cosmydor Petit Baume Tonic 30ml-€28,50

Sheaboter met vitamine E is het key ingredient in de Cosmydor C/2 Restructuring Cream Dit effectieve ingredient bevat vitamine E, kaneelzuur en kariteen, dé strijders tegen vrije radicalen. Hieraan toegevoegd is stearinezuur, een vetzuur die de huid verzacht en voller maakt. Deze frisse, geurige crème werkt huidzuiverend, hydraterend en herstellend. C/2 bevat onverdunde, biologisch 94,50% actieve natuurlijke ingrediënten.

Cosmydor C/2 Restructuring Cream 50ml €77

Ronduit verslavend is Cosmydor E/1 Essential Care verkrijgbaar in onder andere Tonka en Vanilla. Deze intense hydraterende crèmes zijn een weldaad voor je handen en gezicht en geschikt voor alle huidtypes. Cosmydor E/1 Essential Care is met name weldadig voor ‘corona’ handen, uitgedroogd door ontsmettingsmiddelen of door het vele wassen.

Cosmydor E/1 Essential Care Tonka & Vanilla 75ml €39

Cosmydor E/1 Essential Care Tonka met tonka en jojoba-olie bevat een hoge concentraties sesamolie, bijenwas, kokos en olijfolie die zorgen voor een sterke hydratatie en verzachting van de huid. Van tonkaboon is bekend dat het werkt als een brightener die het uiterlijk van een ongelijkmatige teint en ouderdomsvlekjes vermindert. Een mix van perzikblad-, appel-en frambozenextracten verenigen de werkstoffen in deze creme en brengen samen met bernagieolie, revitaliserende en beschermende eigenschappen met zich mee.

Alle Cosmydor producten en veel meer mooie merken zijn verkrijgbaar via Retreat, Van Oldenbarneveltstraat 123, Rotterdam – Online: retreat.nl

Vorige
Vorige

GIVENCHY POEDER: 4 IN 1

Volgende
Volgende

FEEEST: DE CHANEL FACTORY 5 COLLECTIE