MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

GISOU & NEGIN MIRSALEHI

Zes jaar geleden lanceerde Negin Mirsalehi haar eerste haarproduct, Gisou Honey Infused Hair Oil, verrijkt met honing van bijen uit de tuin van haar vader. Het idee kwam van haar moeder, een kapster die zelfgemaakte haarolie met honing gebruikte. Dankzij Negins blijvende passie voor honing bestaan er inmiddels meerdere Gisou-haarproducten. Gloednieuw is Gisou Honey Infused Leave-in Conditioner. Overigens betekent Gisou ‘gouden lok’ in het Perzisch.

In een eerder interview met Mirror Mirror vertelde de onderneemster dat ze door haar vader letterlijk werd aangestoken door zijn bijenpassie “Bijen hebben in mijn jeugd altijd een belangrijke rol gespeeld. Al generaties lang houdt mijn familie bijen. Negin haalde inmiddels haar een imkerdiploma. Het moeilijkst aan het houden van bijen? “Het is een ingewikkeld proces waarvoor je gevoel moet hebben. Er zijn meerdere bijenkasten en verschillende bijenvolken, er zijn werkbijen, darren en een koningin. Soms worden bijen agressief door regen of hitte.”

Haar droom destijds was het uitbereiden van Gisou met meer haarproducten, omdat ze daar het meeste verstand van heeft. Heel verstandig!

Gisou’s nieuwe Honey Infused Leave-in Conditioner in spray-vorm, is een veelzijdige haarverzorging essential en volgens het persbericht gekomen op verzoek van vele fans. De conditioner is geschikt voor elk haartype en bevat duurzame gewonnen Mirsalehi honing en is verrijkt met een voedende mix van Baobab Extract, Argan olie en Panthenol. Het product beschermt, hydradeert en maakt haar mooi glad en minder breekbaar en ontwart knopen. De geweldige glans is natuurlijk mooi meegenomen. Honey Infused Leave-in Conditioner is een après shampoo die je niet hoeft uit te spoelen, je kun het zowel aanbrengen op handdoeknat als droog haar.

Gisou by Negin Mirsalehi Honey Infused Leave-in Conditioner 150ml €30. Verkrijgbaar via gisou.com, maar eerst via selfridges.com