JEUGDIG MET SHISEIDO

Wakker worden met minder lijntjes? Graag! Probeer eens Shiseido Benefiance overnight wrinkle resisting cream.

Deze heerlijke extra rijke crème - die overigens bloemig ruikt - bestrijdt ‘s nachts de rimpeltjes die door slaaptekort ontstaan. Ervaar de resultaten van een gehydrateerde huid, minder zichtbare lijntjes en een stralende teint. Deze overnight wrinkle resisting cream beschikt over ReNeura Technology+TM en TENCHA R.E.M.

ReNeura Technology+TM zorgt ervoor dat de huid optimaal ontvankelijk is voor anti-aging effecten van huidverzorging. Tencha is de Japanse naam voor het blad van de peterseliebraam. Het is een kruid dat gebruikt wordt in de traditionele oosterse huidverzorging vanwege veel gezondheidsversterkende eigenschappen. Vanaf nu jouw superhero in een potje.

Hoe breng je de crème aan? Iedere avond na het reinigen breng je de crème aan op de vingertoppen en verdeel je het over het gelaat. Je merkt meteen hoe vol en rijk de crème is, aan een kleine hoeveelheid heb je genoeg. Strijk dan voorzichtig de crème uit over het gezicht. Begin bij de wangen en de voorhoofd en werk van binnen naar buiten toe. Ontdek ook de gehele collectie van shiseido benefiance om nog beter het resultaat te ervaren.

Door Shannon Orie

Shiseido Benefiance Overnight Wrinkle Resisting Cream, €103 Verkrijgbaar via www.debijenkorf.nl en in de Bijenkorf Amsterdam en douglas.nl, Douglas

Vorige
Vorige

MAX FACTOR: FEATHER-LOOK WIMPERS

Volgende
Volgende

GISOU & NEGIN MIRSALEHI