SCHOON MET SKINCEUTICALS

De glycolic renewal cleanser van SkinCeuticals is every skin's dream! Een milde schuimende gel die  naast het reinigen ook de huid exfolieert en laat stralen. Ook haalt deze cleanser long-wear festival make-up weg.

Iedereen kan van de glycolic renewal cleanser genieten aangezien omdat het verzorgingsproduct voor ieder huidtype geschikt is. De hoge concentratie glycolzuur – 8% - zorgt ervoor dat de huid effectief geëxfolieerd wordt. Dit gecombineerd met de andere ingrediënten waaronder 1% fytinezuur, aloë vera en glycerine - zorgt voor een stralende, heldere teint en verwijdert talg, afvalstoffen en langhoudende make-up zonder je huid uit te drogen. Ideaal als je een droge of acne huid hebt!

Hoe te gebruiken? S’ochtends en s’avonds een kleine hoeveelheid inmasseren op een nat gezicht. Je merkt al snel dat make-up direct oplost. Afspoelen met warm water en het gezicht droogdeppen. Na het reinigen in de ochtend is het goed om een vitamine C serum en een zonnebescherming te dragen. Dit zorgt ervoor dat de huid extra beschermd wordt tegen de zon na gebruik van de cleanser. Ontdek ook de andere huidverzorgingsproducten van SkinCeuticals om jouw routine compleet te maken!

SkinCeuticals glycolic renewal cleanser, €37 verkrijgbaar via webshop.vanrosmalenkliniek.nl

Vorige
Vorige

GUCCI FLORA GORGEOUS GARDENIA

Volgende
Volgende

GLOW-AWAY MET MORPHE