NATUURLIJKE TEINT MET GUCCI

Creëer een natuurlijke en stralende teint met Gucci Fluide De Beauté Fini Naturel. Deze fluide foundation is dun qua textuur en gemakkelijk op te brengen met de vingers. Ideaal voor diegene die onderweg naar het werk nog even snel de make-up willen doen! De fluide foundation kan opgebouwd worden van een lichte dekking voor overdag naar een meer dramatische look voor in de avond. 

Bij het opdoen van de foundation merk je gelijk hoe mooi de textuur samensmelt met de huid. En dan hebben we het nog niet eens over de geur! Een douche van luxe! Gucci Fluide De Beauté Fini Naturel laat imperfecties vervagen, verkleint de poriën en korrelt niet met andere beautyproducten. Deze fluide foundation is beschikbaar in 25 kleuren.

Hoe te gebruiken? First things first! Start met de verfrissende Gucci Sérum De Beauté Fluide Soyeux Primer. Het serum is dun van textuur en beschikt over dezelfde heerlijke geur als de fluide foundation. De huid voelt zacht en soepel aan na gebruik en plakt niet! Breng vervolgens met de vingertoppen de Gucci Fluide De Beauté Fini Naturel aan voor een tweede huid effect. Het resultaat? Een natuurlijk gladde finish.

Gucci Fluide De Beauté Fini Naturel, €58. Gucci beauty serum, €52 via debijenkorf.nl en de Bijenkorf Amsterdam

Vorige
Vorige

TAN-CARE VAN LANCASTER

Volgende
Volgende

STRALEN MET KEUNE