MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

DE MINI’S VAN COMME ÇA

Comme Ça Skincare is een Nederlands high-end merk. Al hun producten bestaan uit natuurlijke en plantaardige ingrediënten.

Nieuw is Le Mini Glow Collection met bestsellers in mini-uitvoering. Niet alleen handig om eerst uit te proberen maar om mee te nemen op vakantie. Een van Le Mini Glow bestellers is La Vitamine C Powder. Deze poeder bestaat uit de puurste en meest effectieve vorm van vitamine C, genaamd ascorbinezuur. De formule is ontzettend geconcentreerd en daarom heb je er maar een heel klein beetje van nodig (1 tot 3 keer schudden van het flesjes). Het kan zijn dat je huid in het begin een beetje prikkelt/tintelt na het aanbrengen, dat betekent dat je huid er aan moet wennen en dan kan je het beste de volgende dag iets minder gebruiken en het dan daarna langzaam opbouwen.

Ascorbinezuur (vitamine C) biedt extra bescherming tegen UV- straling, maar het is geen vervanging van zonnebrandcrème dus gebruik altijd iedere dag zonnebrandcrème na het aanbrengen van je huidverzorging. Le Mini Glow Collection bevat ook La Prickly Peer Seed Oil, een luxe gezichtsolie die hyperpigmentatie en donkere oogcirkels aanpakt en zorgt voor een prachtige glow. Le Youth Serum staat ook garant voor een stralende huid en remt onder andere onstekingen, fijne lijntjes en huidsveroudering. Probeer dit super trio!

Comme Ça Skincare. Le Mini Glow Collectie €115. Te koop via Commecaskincare.com